SZOLGÁLTATÁSOK

Szoftverfejlesztés

Egyedi megoldások

Önnek csak az ötletére kell fókuszálni, mi megírjuk a szükséges kódot – Van egy jó ötlete, de nincsenek meg a szükséges technikai készségei a kivitelezéshez? Segítünk!
Egyedi szoftverek fejlesztését kínáljuk az elérhető legjobb technológiákra alapozva. Fejlesztőink minden fázist hatékonyan támogatnak: az Ön igényeinek beazonosításától kezdve a termék kiadásáig és karbantartásáig. Vezető fejlesztőnk 15+ gyakorlattal rendelkezik komplex szoftverek architektúrális tervezése és fejlesztése terén, elsősorban mobil applikációk szakosodva.

Technológiai tanácsadás

A szaktanácsadás során megoldást keresünk az Önnel folytatott konzultációk keretében feltárt technikai kihívásokra, kezdve az algoritmus-tervezéstől az igényeknek leginkább megfelelő szoftver kiválasztásáig.
Szakértőink két speciális szakterületen rendelkeznek az átlagtól kiemelkedő tudással és több mint 15 év tapasztalattal: építészeti alkalmazások (épületinformációs modellezés avagy BIM, virtuális/kiterjesztett valóság, navigáció) és egészségügy (telemedicina, egészségügyi adatok elemzése).


Adatelemzés

Adatvédelem és anonimizálás

A Big Data korában a magánélet védelme egyre fontosabbá válik, mivel a felhasználók rengeteg információt hagynak magukról internetezés közben vagy helykövető mobil eszközök használatával. Az egészségügyi adatok szintén a személyes adatok közé tartoznak, melyek ráadásul kimondottan érzékenynek tekintendők. Adatvédelmi aggályok merülnek fel, ahol személyesen azonosító vagy más érzékeny információkat gyűjtenek, tárolnak, használnak, és véglegesen megsemmisítenek vagy törölnek.
Törvények és rendeletek írják elő az adatgyűjtésre, felhasználásra és terjesztésre vonatkozó feltételeket. Azonban ezek alkalmazása nem egyértelmű, különösen amikor az adatokat kutatási vagy egyéb közérdekű célokra kívánják felhasználni. Olyan megoldáson dolgozunk, mely megbízható anonimizálási / pszeudoanonimizálási szolgáltatást tudna nyújtani egészségügyi vagy kutató intézetek számára. Érdeklődik? Lépjen kapcsolatba velünk!

statistical reports and data vizualization

Statisztikai riportok és adatmegjelenítés

Az adatfeldolgozás végső célja az eredmények megfelelő formában történő bemutatása a célközönségnek. A táblázatkezelők remek eszközök az adatok sor - oszlop táblázatokba rendezésére. A megfelelő vizualizáció azonban sokkal többet tud: a megértést fokozza. A jó (és nem csak helyesen felépített) diagramok készítése nélkülözhetetlen tudás, különösen akkor, ha a tét nagy. És azt a kontextus határozza meg, hogy milyen is a jó diagram.
Segíteni tudunk Önnek a kontextus megértésében és a jó diagramok létrehozásában az alábbi kérdések feltárásával: Ki fogja látni a diagramot? Milyen információra van szüksége? Milyen ötletet akar Ön közvetíteni? Mit kellene Önnek megmutatnia? És végül: Hogyan kellene megmutatni?


Üzleti tanácsadás

Pályázatok

Az Európai Unió Horizon2020 programja a világ legnagyobb K+F+I finanszírozási programja, közel 80 milliárd eurós költségvetéssel. A rendelkezésre álló támogatási források összességében elérik a 350 milliárd eurót, melyek a strukturális reformokat, a társadalmi fejlődést, valamint a tagállamok kohézióját támogatják. Csapatunk innováció és finanszírozás területén szerzett széleskörű tapasztalatával, teljes körű tanácsadási szolgáltatást kínál nemzetközi, komplex K+F projektekre fókuszálva, elsődlegesen az IT szektorban. Vezető szakértőnk több mint 10 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, beleértve 5+ év pályázat bírálati és projekt auditálási tapasztalatot is.
Európai Uniós pályázatokat keres? Segítünk megtalálni a megfelelő partnereket, segítjük a sikeres pályázatírást és menedzseljük támogatott pályázati projektjét. Fontosnak tartjuk a valódi és elkötelezettségen alapuló partnerkapcsolatok kialakítását.

Projektmenedzsment

Ügyfeleink érdekeit képviselve vállaljuk informatikai projektek megrendelő oldali lebonyolítását, építve vezető kollégáink 15+ év projektmenedzsment gyakorlatára. A lebonyolítás során feladataink magukba foglalják: a projekt terjedelem meghatározását, feladatlebontást és tervezést, a teljesítés követését, jelentések készítését, vezetői döntéshozatalok előkészítését és a minőségbiztosítást.
A projektmenedzsment legfőbb kihívása, hogy a kívánt eredményt előre meghatározott korlátok figyelembevételével (pl. adott idő- és költségkereten belül) érje el, miközben a célok eléréséhez a szükséges eszközöket optimálisan és integrált módon használja fel. A fenti kihívás megfelelő kezelése érdekében a teljes projekt életciklus alatt rendszeres konzultációt (szükségesnek ítélt helyzetekben javaslattétellel) folytatunk Önnel. Így a kontroll továbbra is Önnél marad, ugyanakkor mentesítjük az operatív döntésektől.

Segítségre van szüksége projektjéhez?

Lépjen kapcsolatba velünk!