RÓLUNK

Fiatalos, dinamikus és rugalmas cég vagyunk, mely elsősorban kisvállalkozások igényeit tartja szem előtt.
Vállalkozásunk minden tagja mély algoritmikus háttérrel rendelkezik, kimondottan élvezzük a komplex problémák felderítését és megoldását. Folyamatosan figyelünk a műszaki kiválóságra, a jó tervezésre és a minőségi kivitelezésre.

Együttműködésből származó előnyök

Megbízhatóság

Gondoskodunk felmerülő kérdéseinek korrekt kezeléséről, hogy elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Pénzügyi keretének és idejének figyelembe vétele

Tervezésben szerzett gyakorlatunknak köszönhetően biztosítjuk a mérföldkövek betartását és ehhez kapcsolódóan a kedvező árat.

Rugalmasság

Rugalmasságunk alapja a hatékony és agilis projektmenedzsment: rendszeres gyakorisággal bemutatjuk az elkészült szoftver részeket és szívesen fogadjuk a változtatással kapcsolatos igényeket.
Számunkra fontos az Ön véleménye, visszajelzése.

Folyamatos támogatás

Célunk partnereink versenyképességének növelése.
Tanácsadási szolgáltatásunk által biztosítani tudjuk ötletének folyamatos fejlődését – Számíthat szakértelmünkre.

Küldetésünk

Alapvető célunk az emberi fejlődés támogatása minőségi technológiai megoldásokkal, miközben tiszteletben tartjuk a jövő generációinak szükségleteit a véges erőforrások racionális felhasználása révén.
A környezet védelmére kiemelt, személyes ügyünkként tekintünk. A gazdasági növekedés kényszere, ezáltal a fogyasztás végletekig való fokozása és a technológia túlzott használata elkerülhető. Ezt szem előtt tartva a gyakorlatban alkalmazzuk a „Reduce, Reuse, Recycle” (csökkenteni, felhasználni, újrahasznosítani) filozófiát. Hiszünk a közösségi gazdálkodásban, támogatjuk a közösségi szolgáltatásokat és részt veszünk a nyílt forráskódú szoftverfejlesztésben.

Életre keltjük az adatokat